In opspraak gekomen actrice Lori Loughlin is uit haar serie geknipt

REUTERS
De Amerikaanse reeks ‘When Calls The Heart’ zendt volgende maand voor het eerst nieuwe afleveringen uit. De show was tijdelijk van de buis gehaald nadat actrice Lori Loughlin was aangehouden voor fraude bij de universiteitstoelating van haar kinderen. Volgens EW is de actrice definitief uit de reeks geknipt.

Omdat Lori een aardig grote rol heeft, is één van de zeven afleveringen van het huidige, zesde seizoen volledig geschrapt. Het is nog niet bekend of ze wordt vervangen. Het kan dat haar personage uit de reeks verdwijnt. 

‘When Calls The Heart’ gaat over een schooljuf uit een rijk milieu, die les komt geven in een mijnstadje op de grens van Canada en Amerika. In de serie van zender Hallmark, die zich afspeelt aan het begin van de twintigste eeuw, speelde Lori een van de dorpelingen, een weduwe die haar man én zoon verloor bij een ongeluk in de mijnen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.