In de liefde is de tweede keuze soms de beste: eerste ‘Blind Date’-koppel is een feit

VTM
Liefde is... soms van gedacht veranderen. Zo blijkt toch in 'Blind Date': jager Brandel koos vorige week eerst voor Xavier, maar bedacht zich en ruilde hem in voor Grégory. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Pech voor Xavier, maar toch blijven er twee dolgelukkige zielen achter na de vakantie op Tenerife. Daar sloeg de vonk tussen Grégory en Brandel meteen over, bekennen ze vanavond in het VTM-programma. Brandel beloofde zelfs al om geen motor te kopen, omdat Grégory zich anders zorgen zou maken. Bij Nathalie Meskens vertelt het dolverliefde koppel er alles over. 

'Blind Date', vanavond om 21.15 u op VTM
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • an van den put

  blind date is nie hetzelfde als vroeger. en de vragen die gesteld worden, vind ik er soms ook erover. vind het geen serieus programma, ik vraag me af welk programma echt is, en nie fake en opgezet? ik denk zo goe als niks meer.

 • Anthony Van Wesemael

  Ja, nu we alles weten is het niet meer nodig om te kijken.

 • Herman Hermans

  Tzal weer Netflix worden deze avond!

 • Walter Stassen

  Jaja ondertussen zijn ze alweer uit elkaar. Wat een marginaal circus zeg.