Ilse DeLange geniet van ‘Liefde Voor Muziek’: "Ik ben overdónderd door deze Belgen"

VTM
Vanavond is het de beurt aan Ilse DeLange om languit achterover te liggen bij 'Liefde voor muziek'. De Nederlandse mag vanuit de grote sofa kijken hoe Bart Kaëll en co. haar grootste hits coveren.

Erg bekend is DeLange niet in België, maar fans van het Eurosongfestival kennen haar ongetwijfeld uit de editie van 2014. Toen haalde ze een knappe tweede plaats met het nummer 'Calm after the Storm'.

Als Nederlandse voelde Ilse zich initieel een beetje een buitenbeentje in 'Liefde voor Muziek'. "Al wonen we dicht bij elkaar, soms is die grens wel heel vet en heel dik, en moeilijk om er overheen te geraken", zegt ze. Maar het went duidelijk snel. "Ik ben ongelofelijk onder de indruk, overdónderd eigenlijk door deze ervaring. En dat heeft alles te maken met deze mensen. Het zijn niet alleen fantastische muzikanten, singer-songwriters, musici, ik ervaar ook een bijzondere chemie tussen iedereen. We zijn echt al een klein familietje."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.