Exclusief voor abonnees

Hun eerste interview na ‘Blind Getrouwd’. Victor en Line blijven als enig koppel samen: “We hebben in een dip gezeten en keihard moeten werken”

Na hun "geweldige huwelijksdag" verliep het soms wat stroef voor Line en Victor, maar intussen is de druk van de ketel: "Nu begint het pas echt."
Joel Hoylaerts / Photonews Na hun "geweldige huwelijksdag" verliep het soms wat stroef voor Line en Victor, maar intussen is de druk van de ketel: "Nu begint het pas echt."
Het wachten op de chemie in 'Blind Getrouwd' bleek tevergeefs: vier van de vijf koppels hebben hun tanden stukgebeten op het experiment. Voor twee van hen was de kous al langer af, en verrassend genoeg trokken ook Tim en Elke en Stijn en Joke een streep onder hun toekomst samen. Enkel Victor en Line zoeken nu nog aftastend een weg in hun relatie.

Weinigen zouden er geld op hebben gezet dat het huwelijk van Victor en Line standhield, maar niets is het jonge koppel zomaar in de schoot geworpen. "We hebben in een dip gezeten. Hadden we niet keihard gewerkt, dan zaten we hier niet."

Onze excuses aan de romantici, maar we moeten een kat een kat noemen: de verliefdheid tussen Line en Victor is geen knallend vuurwerk. "Natuurlijk zijn er gevoelens", vertelt Line, een paar weken na de opnames van de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd'. "Maar die zijn niet plots komen opzetten. Sowieso waren vijf weken te kort om te weten wat erin zat. Ook ik wilde het alle kansen geven. Graag, zelfs. Pas heel geleidelijk besefte ik: Victor is in mijn leven. En Victor is iemand bij wie ik terechtkan."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jacky Vanderplas

  Liefde is iets dat groeid .,samen dag voor dag een beetje meer.elkaar leren kennen de plezierige dingen maar ook de mindere dingen aanvaarden en een oogje sluiten. verliefd zijn ben je op een auto of een ander hebbe ding, het kan vlug voorbij zijn, en is niet blijvend.

 • Gerd Peeters

  Ik wens hen al het geluk van de wereld,

 • Yelene dekann

  Ik wens ze heel veel geluk, liefde is inderdaad een werkwoord met veel geven en soms ook nemen en vooral genieten van elke dag die komt

 • Didi Bellens

  Super en het is ook een heel leuk koppel. Wens hen veel succes toe en dat ze mogen samen blijven.

 • Luc Verhaegen

  mooi koppel