Hoogste kijkcijfers voor VTM Nieuws in meer dan 23 jaar

VTM Nieuws wordt volop bekeken.
VTM NIEUWS VTM Nieuws wordt volop bekeken.
Vlaanderen blijft massaal de berichtgeving over het corona-virus op tv volgen. ‘VTM Nieuws’ haalde woensdagavond 1.006.000 kijkers, de hoogste score sinds het uitbreken van de corona-crisis. En meteen ook het beste kijkcijfer sinds de start van de nieuwe kijkcijfermeting in 2009. Op 27 januari van dit jaar keken weliswaar 1,124 miljoen Vlamingen naar het VTM Nieuws, maar die dag staakte de VRT.

‘Het Journaal’ op Eén blijft overigens onwaarschijnlijk hoog scoren. Woensdag alweer 1.472.000 kijkers, weliswaar zo’n 100.000 kijkers minder dan een week eerder. Het ‘VTM Nieuws’ had er dan weer ruim 100.000 meer. Nog een straf cijfer: de straffe ‘Pano’-special rond corona, haalde 1.010.000 kijkers.

VIER startte een nieuw seizoen van ‘Blind Gekocht’ op en haalde met 560.000 kijkers een erg degelijk resultaat.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • SONJA VAN CANNEGEM

    Is het beste nieuws vind ik persoonlijk doe zo verder