Hondje Stella uit ‘Modern Family’ is overleden

Ed O'Neill en Beatrice, die Stella speelde in de serie.
ABC Ed O'Neill en Beatrice, die Stella speelde in de serie.
Slechts nieuws voor fans van de populaire Amerikaanse komedie ‘Modern Familly’. Stella, de hond van de fictieve familie Pritchett, is overleden.

De kleine Franse Bulldog, die in het echt Beatrice heette, stierf nét na de opnames van seizoen 11, waardoor het beestje nog wel in het volledige laatste seizoen van het programma te zien is.

In de reeks behoorde het hondje toe aan Jay Pritchett (gespeeld door Ed O’Neill) en zijn vrouw, Gloria (Sofia Vergara). Hoewel Gloria niet zo’n goede band had met Stella, wordt Beatrice wél heel erg gemist door Sofia. “Je was echt een deel van onze familie”, schrijft de actrice op Instagram bij een foto van haar en de Bulldog. “We zullen je missen.” En ook Ed ziet af van het overlijden: “Hij was gek op Beatrice’, aldus de makers van de show. “Ze liep altijd achter hem aan omdat hij haar stiekem snoepjes voederde, zoals popcorn. Hij had altijd iets voor haar in zijn zakken zitten.” Net als Sofia deelde ook de rest van de cast vele foto’s van Beatrice achter de schermen. “Hopelijk heb je het goed bij die ‘modern family’ in de hemel!”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.