Homer en Marge gaan scheiden

Wikimedia
Na een huwelijk van 27 jaar verlaat Homer Simpson zijn vrouw Marge. Uitvoerend producent Al Jean heeft onthuld dat Homer in de eerste aflevering van het 27ste seizoen van 'The Simpsons' ontdekt dat hij lijdt aan narcolepsie. Zijn huwelijk gaat gebukt onder de ziekte, die zich kenmerkt door aanvallen van onbedwingbare slaap.

"Home en Marge gaan scheiden. Homer wordt verliefd op zijn apotheker, een personage met de stem van Lena Dunham", vertelde Jean eerder deze week aan Variety. Het is het einde van een lang huwelijk. Of de twee weer bij elkaar komen werd niet bekendgemaakt. Nieuwssite Huffington Post verwacht echter dat de brokken tegen het einde van de aflevering opnieuw zullen gelijmd zijn.

Dakloze vrouw
Jean verklapte verder dat Lisa Simpson in een aflevering van het nieuwe seizoen bevriend raakt met een dakloze vrouw, die een hele goede zangeres blijkt te zijn. Daarnaast gaat Homer in 2016 stemmen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Het nieuwe seizoen van "The Simpsons" is vanaf eind september in de Verenigde Staten te zien bij FOX.

Moord op Bart
Onlangs raakte ook bekend dat Sideshow Bob er in het nieuwe seizoen in slaagt om Bart Simpson te doden. Dat verklapte Jean tijdens het ATX-festival in Austin, Texas. Gelukkig voor de fans van de tekenfilmserie vindt de moord plaats in de speciale jaarlijkse Halloweenaflevering die losstaat van de eigenlijke serie. Daarin zal Bart gewoon voortleven.

De speciale aflevering zal in de herfst van 2015 worden uitgezonden in de Verenigde Staten.