Exclusief voor abonnees

Hoeveel zal het kosten? En wat zal er te zien zijn? Wat u moet weten over de Vlaamse Netflix

Nieuwe Vlaamse streamingdienst van DPG Media en Telenet moet strijd aangaan met Netflix, Disney en Apple

'De Bende van Jan de Lichte’ zal dit jaar te zien zijn op het nieuwe betalende streamingplatform van DPG Media.
VTM 'De Bende van Jan de Lichte’ zal dit jaar te zien zijn op het nieuwe betalende streamingplatform van DPG Media.
Vlaanderen krijgt dit najaar zijn eigen streamingdienst. Telenet en DPG Media slaan de handen in elkaar en zullen een volwaardig, Vlaams alternatief aanbieden voor buitenlandse grootmachten als Disney, Apple en Netflix. “De grootste revolutie sinds de invoering van digitale televisie”, klinkt het. Een revolutie voor uw smartphone, tablet en tv die heel wat vragen oproept.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis62 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan Billiet

  Och laat ze maar doen, ook al hebben ze maar één abonnee, toch gaan ze het toch als een groot succes verkopen om mogelijks nog één abonnee te strikken, zo kennen we we onze Vlaamse Calimero's, liegen en fantasie voor realiteit nemen...

 • Marc De Smet

  Mensen toch, ik vind het huidig aanbod aan Vlaamsche tv fictie en reality meestal zo achterlijk dat ik er al jaaaaren nauwelijks nog kan naar kijken. Moet daar nu echt nog een extra kanaal voor bijkomen? Zorg liever voor meer kwaliteit dan kwantiteit aub.

 • Walter Decock

  En dan begrijpen de mensen niet meer dat hun inkomen te klein is! Als we bovenop het internet /tv/tel abonnement nog meer rommel willen bekijken moet het modale loon omhoog, en natuurlijk ook de uitkering. We kunnen die sukkelaars toch die noodzakelijke dingen niet ontzeggen! Waar gaat die domheid eindigen?

 • Yacinta de Bruyne

  Wanneer ik nu dagelijks 2 afleveringen van een serie op Netflix in HD kijk, zit ik al ruim over mijn 200GB limiet. Ik zit echt niet te wachten op nog meer streaming video.

 • Ronny Van Wijngaerden

  wat is er te zien ? alle herhalingen van de kampioenen, familie, thuis enz en dan nog eens de filmpjes van studio 100 en we hebben het gehad.