Ga naar de mobiele website
^ Top

Hoera: Will & Grace lanceert eerste beelden (inclusief mini-musical)

Screenshot
De Amerikaanse verkiezingen brachten een onwaarschijnlijke president met zich mee, maar gelukkig waren er ook leukere gevolgen aan verbonden. Nadat een spotje met de acteurs van Will & Grace - die opriepen om te gaan stemmen - razend populair werd, besloot zender NBC om een nieuw seizoen van de serie te maken. En daar is nu een eerste trailer voor gelanceerd.

Het laatste seizoen van de populaire sitcom Will & Grace dateert al van 11 jaar geleden, maar nu zijn ze helemaal terug: Will, Grace, Jack en Karen maken binnenkort hun opwachting in 12 splinternieuwe afleveringen. En dat nieuwe seizoen wist zender NBC in amper zes maanden op poten te zetten.

Na het verkiezingsspotje vorig jaar, dat al snel viraal ging, zag zender NBC zijn kans. Ze nodigden de acteurs uit voor gesprekken en niet veel later stonden de vier weer op de set. Actrice Megan Mullaly, die gestalte geeft aan de geweldige Karen, is nog steeds verbaasd over de snelheid waarmee alles georganiseerd werd. "Het is nog nooit gebeurd in de geschiedenis van sitcoms dat een show na zo lang werd teruggebracht. Laat staan met de originele acteurs, de originele regisseur en zelfs dezelfde lichtman."

Een risico natuurlijk, maar wij vermoeden dat NBC het zich niet zal beklagen. In de eerste trailer, die niet minder dan vijf minuten duurt, spat de originele chemie tussen de personages weer van het scherm. En dan komt er ook nog eens een musicalnummer aan te pas:Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug