Hoe schattig! Nieuwe Star Wars-serie ‘The Mandalorian’ pakt uit met baby Yoda

Giphy
Op 12 november werd Disney+ gelanceerd, het nieuwe streamingplatform van Disney dat concurrentie moet bieden aan gevestigde waarden zoals Netflix. ‘The Mandalorian', een ‘Star Wars’-reeks die enkel op Disney+ te bekijken is, maakt fans nu al blij met de verschijning van ‘baby Yoda’.

Het kleine wezentje is 50 jaar oud, maar volgens de mythologie van de serie nog altijd een baby. Het gaat jammer genoeg niet om de échte Yoda, die de mentor van Luke Skywalker werd. De serie speelt zich volgens de tijdlijn namelijk af in de periode na ‘Return of The Jedi’, wat betekent dat Yoda op dat moment al veel ouder geweest moet zijn. 

Dat weerhoudt fans er echter niet van om ‘baby Yoda’ te aanbidden op het internet. “Bedankt voor alle vreugde die je ons hebt gebracht met je korte verschijning, baby Yoda”, klinkt het. Of: “Ik hou meer van jou dan van wat dan ook!” 

Een ‘baby Yoda’ is een opvallende onthulling voor ‘Star Wars’. Ondanks het feit dat Yoda een belangrijk personage was in de franchise, en hij met zijn verschijningen tussen ‘Episode I’ en zijn dood in ‘Return Of The Jedi’ ongeveer 1000 jaar oud moet zijn geweest, weten we bijna niets over zijn soort. 

Disney+ is momenteel al beschikbaar in Nederland, de VS en Canada. Wanneer het concept ook in België en de rest van Europa gelanceerd zal worden, is nog niet bekend. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.