Exclusief voor abonnees

Hoe (on)veilig is ‘Code Van Coppens’ écht? “Een gewonde BV... Ik zou het niet op m’n geweten willen hebben”

De Code van Coppens
VTM De Code van Coppens
Week na week verbaast ‘Code Van Coppens’ de kijkers en de deelnemende BV’s met de proeven die Staf en Mathias bedachten. Soms lijken de BV’s zelfs met hun leven te spelen. ‘Maar geloof ons, alles is perféct veilig’, sust Mathias (41), die meteen uitlegt waarom hij zélf met een gehavend oog presenteert.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dante Mertens

  Dank u Paul Voets, om de mening van zonder uitzondering alle Vlamingen hier neer te pennen, want uiteraard denkt iedereen erover zoals u en zijn al onze smaken en meningen identiek. Yep, de entertainmentsector kan u zowaar als maatstaf gebruiken, 100% representatief voor volledig televisiekijkend Vlaanderen, nog zo makkelijk.

 • Paul Voets

  Dit programma is het uitzenden niet waard wat een onnozeelheden worden daarin gespeeld en de enige die er mee kunnen lachen zijn de 2 broertjes zelf !

 • Didi Bellens

  Super die beide broers Coppens en ook hun neef Dieter leuk programma maar volgende keer misschien eens met gewone Belgen waarom altijd met bv’s?