Hoe hou je na zoveel jaar je seksleven speels? Deze beelden zag je niet op tv in 'Sex Tape'

Sex Tape
VIJF Sex Tape
In het nieuwe studioprogramma 'Sex Tape' ontvangt seksuologe Goedele Liekens koppels die een week lang hun leven en relatie filmen, tot in de slaapkamer toe. Samen met hen bekijkt Goedele de tapes, om zo hun relatie én hun seksleven te evalueren. Deze beelden zag je niet op tv.

Hoe hou je na zoveel jaar je seksleven speels?

Liesbeth en Guy zijn al 14 jaar heel gelukkig samen. Met al die jaren ervaring weet het duo dan ook perfect hoe ze hun seksleven speels én spannend kunnen houden.

Samen sporten is goed voor je relatie

Lien en Niels brengen samen heel wat tijd door in de fitness en dat bevordert niet alleen hun relatie, maar ook hun seksleven.
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Meulenbergs

  Ik heb nog niet gekeken en ben het eigenlijk ook niet van plan .. het zal wel een soort zoveelste herhaling zijn van hoe het moet volgens Goedele Liekens zeker.

 • Evi Vermoesen

  Beste mannen, Als vrouwen geen sex meer wil dan ligt dat voor een groot deel aan de capaciteiten van de man. Dus voor jullie vrouwen door het slijk trekken kijk eerst naar jezelf. Het liedje geraakt afgezaagd.

 • Patrick De pauw

  @bart vervelen?dank u!vrouwen zijn gewoon goed voor je ermee samen bent en eens je bij elkaar bent zit hun zin in de koelkast het enige wat zij nog willen is de plastieken vriend?de bankkaart goed gevuld want hun gouden deurtjes zijn heilig!!!

 • paul van gorp

  effectief van zeer bedenkelijk niveau, doch uitermate professioneel (lees: commercieel) begeleid door mevrouw de sexuologe, gespecialiseerd in geld verdienen en sensatie, sorry, ben even haar naam kwijt.

 • dehaes jean

  ik heb het nog al gezegd hoe ouder en vetter hoe liever gezien