Exclusief voor abonnees

Hoe gaat het nog met Grietje Vanderheijden uit ‘Lili en Marleen’? “Ik droom ervan om nog eens voor een camera of op een podium te staan”

Grietje Vanderheijden.
VRT Grietje Vanderheijden.
Tot afgelopen zondag kon je op VTM Grietje Vanderheijden (42) nog eens op tv zien in herhalingen van ‘Lili en Marleen’. Acteren doet de blondine al eventjes niet meer, al is de showbizzdeur nog niet volledig dicht. “Door de heruitzendingen word ik nu opnieuw herkend op straat”, vertelt ze in Story. Intussen heeft ze wel een succesvolle carrière in een heel andere sector uitgebouwd. “Ik heb me heel goed door de coronaperiode kunnen slaan.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • gustaaf carpels

  Gelukkig heeft ze nog een andere broodwinning Want ze lijkt me een toffe madam. Ik wens ze zeker nog een rol toe op tv of film als de wereld terug naar normaal kan evalueren met dat virus

 • Edwin Van Oost

  De mooiste toneel/serie afleveringen. Echte nostalgie. Rust en eenvoud. Zonder geweld of overdrevenheid. Mag nog steeds terug keren op de buis...

 • willy elsacker

  Een zeer goede actrice!en tevens beelschoon!

 • Selma Desmet

  Zo'n mooi meisje, nu mooie dame! Graag zien we haar nog es terug in een of andere nieuwe TV serie; overigens : nog steeds fan van Lili en Marleen, heerlijke volkse televisie.

 • patrick morel

  Lili en Marleen, iedere zondagavond dolle pret met goede acteurs.