Hoe deze Nederlander in ‘Vikings’ en ‘Game of Thrones’ raakte

mishael lopes cardozo game of thrones
RV mishael lopes cardozo game of thrones
Indrukwekkend! Een 46-jarige Nederlander die nog maar vijf jaar acteur is, heeft een hoofdrol te pakken in het laatste seizoen van de hitserie ‘Vikings’. Mishaël Lopes Cardozo zal koning Hakon spelen. En al even imposant: Mishaël had óók een (bescheiden) rol in het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’.

Hoe hem dat gelukt is? “Alles is het gevolg van een weddenschap”, onthult hij. “Ik ga naar een zwaardvechtschool en heb met de andere jongens daar gewed dat ik binnen de twee jaar in ‘Game of Thrones’, ‘Star Wars’ of ‘Vikings’ zou zitten. Ik verlies niet graag weddenschappen, dus ben ik als een gek mensen beginnen lastig te vallen. Uiteindelijk leverde één casting me die twee opdrachten op. Ik hoop dat ik nu vertrokken ben. Blijkbaar bevalt mijn karakterkop Hollywood wel. Mensen lachen soms met mijn rare baard, maar die is mijn grote troef.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.