Hilarische taferelen in 'De Infiltrant': Wat zit er in de mysterieuze kist uit Colombia?

De Infiltrant, seizoen1, aflevering 7 op maandag 19 mart 2018 bij VTM. Op de foto: Geert Van Rampelberg (Danny Desmedt), Wouter Hendrickx ( Lars Devuyst) en Dirk Roofthooft (Freddy Bernaerts).
VTM De Infiltrant, seizoen1, aflevering 7 op maandag 19 mart 2018 bij VTM. Op de foto: Geert Van Rampelberg (Danny Desmedt), Wouter Hendrickx ( Lars Devuyst) en Dirk Roofthooft (Freddy Bernaerts).
Wat zit er in de mysterieuze kist die een Colombiaanse drugsbende heeft achtergelaten voor Freddy (Dirk Roofthooft), Danny (Geert Van Rampelberg) en Lars (Wouter Hendrickx)? Dat is de grote vraag van aflevering 7, de voorlaatste van de reeks.

De taak van infiltrant Danny zit er bijna op. Hij moet nog één drugsdeal onderhandelen tussen Freddy en de Colombianen, en dan kan de politie eindelijk toeslaan en de beide bendes oprollen. Eerst willen de Colombianen wel het vertrouwen van Freddy, zijn helper Lars en Danny testen.

De drie mannen moeten een grote, hermetisch gesloten houten kist uit Colombia transporteren naar de Ardennen en daar bewaken. Maar wat zit er in de kist? Cocaïne? Wapens? Of een levensgevaarlijke tijger? De paranoia bij de drie mannen stijgt naar een kookpunt. Tot Danny besluit de kist te openen...

'De Infiltrant', maandag om 21.40u op VTM.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.