Het stopt maar niet: ook Faroud wordt uit 'Familie' geschreven

Ook Begir Memeti verlaat 'Familie'.
vtm Ook Begir Memeti verlaat 'Familie'.
Binnenkort komt er een einde aan het verhaal van Faroud Kir, die in 'Familie' gespeeld wordt door acteur Begir Memeti. 

Begir deed in 2014 zijn intrede in de reeks, maar nu staat hij op het punt op te stappen. Het afscheid van Faroud is een gevolg van het verdwijnen van Catherine Kools als Leen Van den Bossche. Gezien zij vertrekt, was het voor de scenaristen snel duidelijk dat ze ook met Faroud niet veel meer kanten op konden. Ook de kleine Arthur is geschrapt uit het verhaal. Alle genoemde personages verdwijnen op vrijdag 12 januari uit de reeks. 

Het nieuws over zijn vertrek komt kort na de vorige 'Familie'-exit. Vorige maand werd David Michiels, die de rol van Wim speelde, al uit de reeks geschreven. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Ik ben zeer vereerd om een hoogstaande, intellectuele man genoemd te worden. Eigenlijk ben ik maar een gewone man met een beetje gezond verstand. Ik heb daar eens gelezen welke de gebeurtenissen de kijkers in de zeer nabije toekomst kunnen verwachten. Twee acteurs moeten er uit en een dode wordt weer levend. Het is me daar een vreemd duivenkot. Als andere mensen dat normaal en spannend vinden heb ik daar niks tegen. Voor mij blijft het echter goedkope brol.

 • Urbain Schotte

  "Wordt het niet de hoogste tijd dat men met die zever stopt."...zei de gerenommeerde kenner-specialist van "intellectuele, hoogstaande, zijn niveau waardig vertier".

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Wordt het niet de hoogste tijd dat men met die zever stopt. Totaal waardeloze brol.

 • William Van Den Berghe

  Die lijkt enorm op den Dimmi van de Wegpolitie.