Het slachtoffer in ‘Studio Tarara’ is eindelijk bekend

VTM
Veel opgeloste vragen na afloop van de achtste en meteen laatste aflevering van de uitstekende tv-reeks ‘Studio Tarara’. Op de parking voor de studio waar het sketchprogramma werd ingeblikt, lag wel degelijk het lichaam van Jean Van Hoof. Hij was de man die meerdere vrouwelijke personages uit de reeks seksueel misbruikte. 

De aansteker met de initialen T.W., die aflevering na aflevering in beeld kwam, was een geschenk van Van Hoof aan publieksopwarmer en goeie vriend Patrick ‘Trikke’ Willems. Een aansteker die Patrick Willems niet wil houden en zo terug in de jas van Jean Van Hoof belandt.

Nadat de Levenslijnspecial met Jean Van Hoof als peter is afgerond, maakt Sandra Verbeeck duidelijk dat de acteurs alle smeerlapperij van Van Hoof aan de pers gaan vertellen. De comedian ziet geen andere weg meer dan het dak op te kruipen. Daar tracht Trikke hem nog tegen te houden, maar Rik Bolsens mengt zich in de worsteling en trekt de publieksopwarmer weg van Jean Van Hoof, die neerstort.

Aanvankelijk wordt Patrick Willems ervan verdacht dat hij Van Hoof van het dak heeft geduwd. Hij wordt echter vrijgelaten en de zaak wordt geklasseerd als zelfmoord. Tot agent Pascal, die na acht afleveringen eindelijk tekst krijgt, de puzzelstukken van alle videogesprekken samenlegt en de ultieme, niet beantwoorde vraag stelt: “Waar was Rik Bolsens?”

Studio Tarara11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jil Heirman

  Leuke reeks met mooie acteerprestaties. En moedig dat de makers er zo’n moeilijk verteerbaar thema doorheen geweven hebben, de meesten durven het niet..

 • Tine Lammens

  Elke Claes: je was niet verplicht om het artikel te lezen hé. Gezien de titel kon je toch vermoeden dat er meer in het artikel zou staan. Niet op een ander steken. Eigen schuld.......

 • PATRICK STEYAERT

  Topserie. Elke acteur had een rol die op het lijf geschreven was. :-) Top

 • Peggy Geerts

  Genoten van de eerste tot de laatste aflevering . Nostalgie , de tijd waarin ikzelf een superleuke jeugd heb beleefd met natuurlijk VTM op zijn hoogtepunt toen .

 • Jan Creuwels

  Top serie!