Het laatste seizoen van ‘Lucifer’ zal 10 afleveringen tellen

ANP Kippa
Hoewel nog niet bekend is wanneer het vijfde seizoen van de hitserie ‘Lucifer’ van start gaat op Netflix, weten nu wel hoe lang de laatste serie zal duren. De producer van de reeks verklapte dat er nog 10 afleveringen zijn.

Een fan op Twitter vroeg producer Ildy Modrovich of ze kon zeggen hoe veel afleveringen het vijfde seizoen van Lucifer zou hebben. "Het zijn er tien... En elke minuut telt!", was het antwoord. De vorige seizoenen telden respectievelijk 13, 18, 26 en 10 afleveringen. 

De duivel Lucifer (een rol van Tom Ellis, nvdr.) is zijn saaie leven als Heer van de onderwereld zat en besluit 'op vakantie' te gaan naar aarde. Hij strijkt neer in Los Angeles en opent een nachtclub, Lux. In L.A. raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (vertolkt door Lauren German, nvdr.), die maar niet wil geloven dat hij daadwerkelijk de duivel in menselijke vorm is. Lucifer helpt haar vervolgens bij het oplossen van diverse moordzaken.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Heidi everars

  topper reeks,

 • Evy Broux

  Maar 10 afleveringen en dat voor het allerlaatste seizoen te zijn. Had van mij zo lang mogen zijn als seizoen 3 stuk of 20 a 25 afleveringen.

 • Ria Visser-heppener

  Maar 1 seizoen met 10 aflevering. Er moeten nog veel meer seizoenen bij komen .het is een geweldige serie dat kan gewoon niet na 5 seizoen al stopen

 • Geeraard Hens

  Geweldige serie. Limitless is ook wreed goed

 • Toran Korshnah

  Hopelijk nog een seizoen 6,7,8 enz...Mij ga je niet horen klagen.