Het gaat niet goed met Nadège uit ‘Chateaux Meiland’: “Ik zag hen als familie, dus dit snap ik niet”

Nadège werd plots aan de kant gezet door de Meilandjes.
SBS Nadège werd plots aan de kant gezet door de Meilandjes.
Nadège Coffinet, de huishoudster die te zien was in ‘Chateaux Meiland’, onthult dat het niet goed met haar gaat sinds haar ontslag. 

Nadège kan naar eigen zeggen de slaap niet meer vatten sinds ze door de familie Meiland aan de deur is gezet. Volgens de familie zelf verliep alles echter netjes. “Maar ik kan toch niet elke werknemer mee naar Nederland nemen?”, zei Martien daarover.  

Maar Nadège ziet het anders. “Ik zag hen als mijn eigen familie”, zegt ze over de Meilandjes. “Ik snap niet waarom ze dit hebben gedaan. Ik heb begrepen dat Martien kwaad is op mij, maar ik heb geen idee waarom. Hij spreekt niet zo goed Frans, dus toen ik hem ernaar vroeg kreeg ik geen duidelijk antwoord.”

Op de dag van haar ontslag gedroeg de familie zich volgens haar nogal vreemd. “Normaal gezien dronken we ‘s morgens eerst nog een kopje koffie, die keer niet. Een rare sfeer, zeker omdat de lockdown net was opgeheven en we er weer in konden vliegen!”  Sinds haar ontslag kampt Nadège met depressieve stemmingen. “Ik ben er zo van aangedaan dat ik antidepressiva heb gekregen van de dokter. Ik voel me zo slecht bij de hele situatie en dat verdien ik niet. En toch, het zijn nog altijd mensen waar ik van hou...”

De Meilandjes
ANP Kippa De Meilandjes3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Truus Vliegen

    Blijf ze nou aan de gang? Ze hebben haar nog een paar maanden door betaalt dus nu niet roddelen en ze heeft altijd goed verdiend

  • Edwige Spiegel

    Ik begrijp haar gevoelens wel, maar inderdaad, ze waren haar werkgever, niet meer, niet minder, en hebben haar ook steeds als dusdanig correct behandeld.

  • kelly stroobantd

    Nadege je verwacht teveel. Het is geen familie. Het is een werkgever die eigenlijk al teveel gedaan heeft voor je . Ik snap haar probleem niet. Ze is alleen maar is geen reden om je op te dringen tot de familie .