Het echte verhaal achter het gruwelijke gebroken been van Louis Talpe

Medialaan
Een dramatisch einde bij Spitsbroers vanavond. Kijkers zagen hoe Roel Thevenage (Louis Talpe) bij een match werd getackeld door een tegenstander. Het gevolg was zeer pijnlijk: een gebroken rechterbeen dat helemaal uit de haak staat.

Heel wat kijkers zullen vanavond gehuiverd hebben bij het zien van de beelden. Maar je kan gerust zijn, met Louis is alles in orde. Het bengelende been is het resultaat van een onzichtbaar special effect. Op het veld stond tijdens de opnamen een groen blok waarachter het echte been van Louis is weggemoffeld. Met digitale effecten werd achteraf dan een nep gebroken been bovenop het beeld verwerkt.  

Heel overtuigend, het lijkt helemaal echt. De verhaallijn van de revalidatie van Louis' personage wordt de volgende weken heel belangrijk in Spitsbroers. In deze video zie je het speciale effect is gemaakt.

Medialaan
Medialaan
Medialaan
Medialaan5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sabrina Verheyden

  Etienne dacht juist het zelfde als ik het zag ;)

 • Etienne Boeckx

  Mooie imitatie van wat er gebeurde met Wasil en Witsel jaren geleden !

 • Stijn Vk

  O my god. Nu moet men de vtm-kijkers al uitleggen dat het niet echt is.

 • emilyeh

  Ja hallo, niet voor gevoelige kijkers toch. Weet niet of ik dit leuk vinden kan zelfs. Ik benader voetbal graag op een iets meer ludieke manier dan dit, veronderstel ik..

 • Rudy De Wever

  Zouden er nu echt kwibussen zijn die geloofde dat het echt was.