Het beste van Koen Wauters en zijn Valerie in ‘De Code Van Coppens’: “Je moet een beetje zwijgen, beest!”

'De Code Van Coppens'
VTM 'De Code Van Coppens'
“Ik kan daar niet door, beest!” en “Je moet een beetje zwíjgen”, het zijn maar enkele grappige uitspraken van de véle die Koen Wauters en zijn vrouw Valerie De Booser vanavond lieten vallen in ‘De Code Van Coppens’. De twee moesten samen uit een escape room zien te ontsnappen, en deden dat zoals alleen een getrouwd koppel dat kan.

Koen Wauters die vast zit met zijn kruis. Valerie De Booser die vreest dat ze ‘met haar gat’ niet door een zelf gegraven gat onder tralies kan ontsnapppen. “Deze ‘Code Van Coppens’ is erger dan de Dakar-rally”, zucht Koen op een gegeven moment. Voor Koen en Valerie lijkt de opdracht wel een relatietest te worden. Maar ook voor hun tegenstanders Laura Tesoro en Sean Dhondt wordt het spannend.

Ook handboeien kunnen hun ontsnapping niet tegenhouden. In een mum van tijd is Koen bevrijd uit zijn dwangbuis, en verlost hij Valerie van de boeien. “Het is duidelijk dat ze die nog niet veel gebruikt hebben”, merkt Staf op. “Goh, ze hebben dat toch al gedaan, denk ik”, grapt Staf. Concurrenten Sean en Laura hebben het iets moeilijker met de ontsnapping, Sean geraakt namelijk niét meteen uit de dwangbuis en probeert Laura’s boeien met zijn mond te openen. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Verbelen

    Alee voor de 738 ste keer dit jaar Koen Wauters op VTM, heeft die soms kost en inwoning daar.