Herman Brusselmans (60) overladen met reacties nadat jongere vriendin (25) in beeld komt: "Heeft zij geen hersenen of zo?"

Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena.
Twitter Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena.
De vriendin van Herman Brusselmans kwam maandag in beeld in de Nederlandse voetbaltalkshow 'Oranje blijft thuis' en de reacties van de kijkers bleven niet uit. De meesten konden niet begrijpen hoe Brusselmans zo'n jonge vriendin heeft gescoord.

Net als Jan Mulder scoort ook Herman Brusselmans met een voetbaltalkshow over de landsgrens. In de Nederlandse praatshow 'Oranje blijft thuis' is hij samen met Jan Boskamp, René van der Gijp en Johan Derksen een van de vaste analisten. Net als bij ons zit de schrijver ook in Nederland niet verlegen om een omstreden uitspraak.

Zo zei hij maandag nog dat "Courtois een kutkeeper is" en zei hij dat hij een tatoeage met de naam van Johan Derksen zou zetten als Uruguay zou winnen tegen Frankrijk in de kwartfinales. Toen hij die laatste uitspraak deed, kwam een grijnzende Lena (25) in beeld. De knappe Nederlandse vriendin van Brusselmans zat namelijk in het studiopubliek en kon wel lachen met de uitspraken van haar partner.

Commentaar

Achteraf bleef de Nederlandse kijker niet staan bij de controversiële uitspraken van de Gentenaar, maar vooral bij Lena. "Het verbaast me hoe Herman haar heeft gefixt'", of "Hoe kan Herman zo'n lekker wijf hebben?", "Is het zijn vriendin of zijn dochter?", klonk het op Twitter.

(Lees verder onder de tweets)

Het programma heeft ook een erg populair kanaal op Youtube en daar hielden de kijkers zich niet in. "Heeft dat meisje geen hersenen ofzo?", schrijft iemand. Of "Ze heeft een kronkel in haar hoofd" en ook "Hij zal wel heel veel geld hebben". Gelukkig waren niet alle reacties negatief. Er waren ook kijkers die de schrijver een leuke vriendin gunden. "Het is je gegund Herman", schreef iemand of "Lekker gedaan". 

De reacties op de jongere vriendin van Herman Brusselmans, waren op zijn minst verdeeld te noemen.
Youtube De reacties op de jongere vriendin van Herman Brusselmans, waren op zijn minst verdeeld te noemen.

Bo Van Spilbeeck

'Voetbal Inside' is de populairste voetbaltalkshow in Nederland omdat de analisten om geen enkele uitspraak verlegen zitten. Zo kwam René van der Gijp begin dit jaar nog onder vuur toen hij zich naar aanleiding van de geslachtsverandering van Boudewijn Van Spilbeeck bij wijze van grap uitte als Renate van der Gijp. Hij zette een blonde pruik op, stiftte zijn lippen en was doodernstig over zijn outing. Hieronder kan je nog een aantal leuke fragmenten met Herman Brusselmans herbekijken.
165 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rudy van Wayenberge

  (veel) geld maakt veel goed!

 • eric debanne

  Ik wens hen alle geluk samen ...! Overal azijnpissers en kritiek geven Maar over een man die een vrouw wordt is het wel goed ....?

 • Lieven Van Damme

  Onwaarschijnlijk waar iedereen hoofdpijn van heeft.Hopelijk mogen ze nog lang,gelukkig en gezond samen leven zegt Nancy DC

 • Ingrid De Clercq

  Soms moet je 2 generaties overslaan om aan het juiste potje te geraken waarop/waarin je dekseltje past.

 • Phil Haeghen

  Niemand is "verplicht" van zich te moeien met andermans leven.......