Herbeleef het beste uit ‘Temptation Island’: “Waarom doe je eigenlijk mee, Laura?”

Laura en Annelien Coorevits
VIJF Laura en Annelien Coorevits
In aflevering zes van ‘Temptation Island’ stond er opnieuw een kampvuur op het programma. Dat verliep niet voor iedereen positief. Rodanya bijvoorbeeld was teleurgesteld in haar Morgan, al was dat niet voor een reden die je zou verwachten. Laura kreeg dan weer de vraag voorgeschoteld die iedereen zich stelt.

Milou kan altijd rekenen op de steun van verleider Jietse én na de kampvuurbeelden van Heikki en Ayleen is die steun meer dan welkom. Verleider Gaetan zegt dat Milou een tikkende tijdbom is.

Met het tweede kampvuur dat voor de deur staat, stijgt de spanning in het mannenresort. Het onverwachte nieuws zorgt ervoor dat Rogers reactie inslaat als een bom bij een ongeruste Heikki. 

Laura en Roger lijken niet echt te genieten van hun deelname aan Temptation Island. Annelien vraagt zich dan ook af waarom het duo zich eigenlijk kandidaat heeft gesteld.

In de eerste kampvuurbeelden kreeg Rodanya een Morgan te zien die alle verleiding uit de weg ging. Dit keer hoopt ze een iets lossere Morgan te zien, maar Annelien moet haar teleurstellen...

Dit melodietje blijft gegarandeerd hangen. Wij zijn alvast fan!

Op de sofa bij Goedele doet Sidney zijn boekje open over de verleiders.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.