Heeft je oma fluwelen stembanden? Schrijf ze in voor 'The Voice Senior'

The Voice
Medialaan The Voice
Goed nieuws voor alle oudjes met fluwelen stembanden, want voor de allereerste keer komt er een versie van 'The Voice' voor senioren. Al het zangtalent ouder dan zestig hoeft echter niet te panikeren, want ook 'The Voice van Vlaanderen' en 'The Voice Kids' keren terug. 

Op talent staat geen leeftijd, moeten ze bij VTM gedacht hebben. Daarom gaat de zender dit jaar op zoek naar zangtalent van werkelijk álle leeftijden. Naast nieuwe seizoenen van 'The Voice van Vlaanderen' en 'The Voice Kids' start VTM ook met de voorbereidingen van de allereerste 'The Voice Senior'. Daarin wordt het podium uitsluitend vrijgemaakt voor 60-plussers met een straffe stem. 

Meer dan een miljoen kijkers kregen eind vorig jaar in 'The Voice van Vlaanderen' te zien dat ons land nog altijd barst van het muzikaal talent. En dat talent is nog lang niet uitgezongen. 'The Voice van Vlaanderen' gaat nu op zoek naar nieuwe sterke stemmen tussen 17 en 59 jaar. Jonge talenten tussen 7 en 14 jaar kunnen zich inschrijven voor 'The Voice Kids'. In 'The Voice Senior' maakt het jonge geweld plaats voor 60-plussers met een uniek stemgeluid. Zo zet The Voice binnenkort in op entertainment voor en door álle generaties.

Wie de juryleden worden in de verschillende edities is nog niet bekend. Het format van 'The Voice Senior' was dit jaar voor het eerst te zien op de Nederlandse zender RTL 4.

Inschrijven voor de verschillende Voice-audities kan via vtm.be.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • André Bollens

  Doen, misschien wel, sinds kort mijn stem terug, misschien als duo country genre dit lijkt me wel leuk.

 • John Wuyts

  Komt er ook een voice voor 15 & 16 jarige?

 • Anneke Droessaert

  Goeiemorgen middag ja ik wil graag mee doen mijn naam is Anneke D en ik ben 77 jaar

 • Bernd Vaes

  VTM, de zender die de Vlaamse taal in de prullenmand werpt. Engelstalige titels van programma’s staan immer so macho, dan moet de Vlaamse taal maar verdwijnen, aldus VTM.

 • marnick dedier

  ik begrijp niet dat mensen naar zulke domme programma's kunnen kijken, het is voor het ogenblik in tv land toch zeer triestig gesteld met het niveau van de programma's, hoe zei men dat ook alweer vroeger, brood en spelen is alles wat het gepeupel nodig heeft, VTM heeft dat heel goed begrepen, maak een programma waarbij mensen alleen maar hun ogen moeten gebruiken en niet de minste hersencel, buiten deze voor het kijken dan, moeten doen werken en je hebt geganrandeerd succes, triest is dat