HBO maakt morgen startdatum ‘Game of Thrones’ bekend

AP
Morgen weten we eindelijk wanneer het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ op het scherm te zien is. HBO zal de precieze datum bekendmaken net voor de aflevering van ‘True Detective’. Dat meldt de zender op Twitter. 

We wisten al dat ‘Game of Thrones’ in april terug zou keren naar het schermen, maar verdere details bleven steevast uit. Het wachten is nu bijna ten einde. Dat kan op veel gejuich van fans rekenen, want zij wachten al bijna twee jaar op het laatste seizoen. Het laatste seizoen telt slechts zes afleveringen, maar het belooft wel een indrukwekkende apotheose te worden voor een van de populairste series ooit.

HBO-CEO Richard Plepler liet eerder al weten dat het laatste seizoen zes afleveringen zal bevatten. “Maar het zal zijn alsof je naar zes films kijkt”, aldus Plepler.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Edmond Dantès

    Na GOT eens goed nadenken over mijn abo bij telenet.

  • Wout Vandenbroele

    Kijk er naar uit!