HBO maakt cast van ‘Game of Thrones’-prequel bekend

RV
HBO heeft nieuwe namen gelost voor de ‘Game of Thrones’-prequel waarvan de opnames binnenkort beginnen. Naast Naomi Watts spelen onder andere ‘Harry Potter’-acteurs Toby Regbo en Jamie Campbell Bower mee in de serie. 

Naomi Watts zal de rol vertolken van een charismatische vrouw van hoge status die een duister geheim verbergt. Andere bekende acteurs die bevestigd zijn voor de reeks zijn Jamie Campbell Bower en Toby Regbo, die respectievelijk de jongere versies van Grindelwald en Dumbledore vertolkten in de ‘Harry Potter’-filmreeks, en ‘Black Mirror’-acteur Ivanno Jeremiah. Het bekendste nieuwe gezicht is dat van Georgie Henley, zij werd als kind bekend toen ze Lucy in ‘Narnia’ speelde. 

HBO zet met de reeks ook in op jong, nieuw talent. Naomi Ackie, Denise GoughSheila Atim en Alex Sharp zijn voor het grote publiek volstrekt onbekenden, maar ze hebben wel een uitgebreid cv. Allen maakte ze faam in de theaterwereld. 

Het verhaal van de reeks speelt zich duizenden jaren geleden af, lang voor de perikelen in ‘Game of Thrones’. De serie zal tonen hoe ‘de gouden heldenjaren’ ten einde komen. Voorlopig is er nog maar weinig geweten over het verhaal van de prequel, enkel dat niets is wat het lijkt. Fans die denken dat ze de geschiedenis van Westeros of de familielegende van de Starks kennen, zullen zich bij deze reeks een spreekwoordelijke bult verschieten. 

Intussen werd ook de eerste trailer van het laatste seizoen van ‘Game Of Thrones’ gelanceerd:
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Pauwels

  Fantastische trailer wel..... wat een gedoe

 • David David Van de Steene

  Christof, dit klopt niet. Aegon veroverde Westeros 300 jaar voor het huidige verhaal. Duizenden jaren geleden zijn de eerste mensen, waar de Starks van afstammen. Het verhaal vd Andalen, mogelijk ook de kinderen van het woud afhankelijk of ze voor of na de White Walkers het verhaal aanvatten.

 • Christof Catteuw

  Dat zal het verhaal van Aegon de Veroveraar zijn zoals beschreven in 'George R.R. Martins boek 'Vuur en Bloed''.

 • daniel daue

  Ben benieuwd en hopelijk even goed als games of thrones