Hazard krijgt geen rol in 'The Simpsons'

CFC
Eden Hazard krijgt geen rol in 'The Simpsons' zoals diverse media vanmorgen meldden. Chelsea sloot gisteren een merchandising deal met Twentieth Century Fox. In eerste instantie zal de Engelse club poppetjes van Homer en Bart Simpson in Chelsea-uitrusting verkopen.

Kuifje dook al eens op in een aflevering van de populaire Amerikaanse animatiereeks, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ook. Toch zal Eden Hazard nog even moeten wachten. Zijn club, Chelsea, ging gisteren dan wel in zee met de producenten achter 'The Simpsons', maar dat wil niet zeggen dat de spelers ook te zien zullen zijn in de speciale Simpsons aflevering rond het WK, die in maart om de Amerikaanse televisie komt. Daarin volgt hoofdpersonage Homer een opleiding tot scheidsrechter. Hij zal uiteindelijk ook op de eindronde in Brazilië fluiten, waar hij het aan de stok krijgt met een Zuid-Amerikaanse gangster.

Enkel voor lancering
"Op dit moment hebben wij gewoon een merchandisingdeal gesloten met Twentieth Century Fox ", klinkt het op de persdienst van Chelsea. "Poppetjes van Bart en Homer zullen in onze uitrusting te koop zijn. Meer ook niet." Voor de officiële bekendmaking van de commerciële deal ondergingen Eden Hazard, John Terry, Petr Cech, Fernando Torres en Frank Lampard wel een 'Simpson-icatie". Ze poseerden fier met hun Simpsons alter-ego. "Die cartoons van onze spelers waren enkel bedoeld voor de lancering", zeggen ze bij Chelsea.  

Terry kan niet wachten
John Terry was in ieder geval in zijn nopjes: "Het is geweldig om mezelf en andere spelers in een Simpsons-jasje te zien. The Simpsons zijn nog altijd mijn favoriete televisieprogramma, ook die van mijn kinderen. Ik kan niet wachten om Bart en Homer in een Chelsea-outfit te zien." Chelsea is niet de enige voetbalclub die 'The Simpsons' op die manier promoten. Ook van Barcelona, Zenit, Corinthians, Porto, Juventus en Boca Juniors zullen er binnenkort gelijkaardige Simpsons-poppetjes te koop zijn.

Voor de officiële bekendmaking van de commerciële deal ondergingen Eden Hazard, Torres, Terry, Lampard en Cech wel een 'Simpson-icatie'.
CFC Voor de officiële bekendmaking van de commerciële deal ondergingen Eden Hazard, Torres, Terry, Lampard en Cech wel een 'Simpson-icatie'.