Exclusief voor abonnees

Hallucinante cijfers in Eén-reeks ‘Undercover’: “Limburg is écht het Mekka van de xtc”

Undercover - stills uit de eerste minuten van de eerste aflevering van het eerste seizoen
VRT Undercover - stills uit de eerste minuten van de eerste aflevering van het eerste seizoen
Limburg is het mekka van de synthetische drugs. Tenminste, als we de nieuwe fictiereeks 'Undercover' mogen geloven. En dat kunnen we gerust doen, zegt Limburgs procureur Guido Vermeiren. "Als je Belgisch en Nederlands Limburg samenneemt, zijn die cijfers niet overdreven."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Mampaey

  De Limburgers heten U welkom, met de auto wil dit zeggen 1 km p u te snel rijden flitsen en een boete, parkeerbeleid niet genoeg plaats voor de auto is dus onreglementair parkeren, boetes of wegslepen ! Publiek geheim ! Waarom zouden de mensen zich nog moe maken om de echte criminaliteit te detecteren en aan te geven !

 • Peter Janssens

  Gebruiken doen de mensen het toch. Lijkt me een goede bron van belastingen als ze het legaal maken. Dan kunnen de gebruikers er zeker van zijn dat ze zuiver spul krijgen en waarschijnlijk nog voor minder geld dan de rommel die ze nu kopen.

 • Chris Hom

  sluit het illegaal circuit zodat er geen miljoenen meer te verdienen zijn op de miserie van gebruikers.......

 • guy perain

  Misschien de grens wat meer bewaken??

 • Patje Moyens

  Als je ziet hoeveel jonge kerels hier met dikke luxewagens rondrijden waarvan het overgrote deel geen job heeft,dan hoef ik er geen tekeningetje van te maken van hoe dit gefinancierd wordt.