Gunther Levi, Janine Bischops en Hugo (van Nicole): Ketnet strikt grote namen voor nieuwe muzikale reeks

VRT
Vandaag gaan de opnames van de nieuwe Ketnet-fictiereeks '#LikeMe' van start, en de cast is niet min. Heel wat grote namen zoals Gunther Levi, Janine Bischops en Hugo Sigal stappen mee in dit muzikale concept.

"#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte", klinkt het het persbericht. Er komen bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers aan bod, waaronder ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, 'Porselein' van Yasmine en 'Het is weer voorbij die mooie zomer' van Gerard Cox. Zo wil Ketnet de huidige generatie Ketnetters laten kennismaken met klassiekers uit de tijd van hun ouders.

Het verhaal draait rond personage Caro, die met haar familie in een dorpje in de Ardennen woont. Wanneer op een dag het noodlot toeslaat en de mama van Caro ziek wordt, beslissen ze om te verhuizen naar de stad. Het meisje gaat van een kleine gemeenschap naar een nieuwe school en een omgeving vol conflicten en een harde sociale hiërarchie.

Andere bekende namen in de cast zijn Jeroen Van Dyck, Ann Van den Broeck, Sven De Ridder en Vincent Banic. De reeks zal in het voorjaar van 2019 op de  buis te zien zijn.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Raoul Rouma

    Grote namen?