Grote schuldenberg voor Els uit ‘Don't Worry Be Happy’

VIER
Els Ouderits, die deel uitmaakt van de ‘Davidson’-familie in het het VIER-programma ‘Don’t Worry Be Happy’, zit op een enorme schuldenberg. Het zou gaan om een bedrag dat oploopt tot 14.000 euro. Els beweert echter niets met de schuld te maken te hebben.

Els baatte vroeger het café De Lelie in Pulle uit, maar stopte vier jaar geleden met de zaak. Nu krijgt de vrouw echter te horen dat ze nog een groot bedrag moet afbetalen aan brouwerij Alken Maes, meldt Gazet van Antwerpen. De voormalige cafébazin maakte zelf echter geen schulden; die blaam komt volledig op de naam van haar opvolger te staan. Alleen zou Els volgens het contract mee aansprakelijk zijn. Ook de uitbater die het café voor Els openhield, zou mee kunnen opdraaien voor de kosten. “We moeten samen bijna 14.000 euro ophoesten. Dat is toch niet rechtvaardig? Ik begrijp niet dat de brouwerij zo met uitbaters omgaat”, zegt een verontwaardigde Els. 

De vrouw zit naar verluidt in zak en as en zegt niet de nodige financiële middelen te hebben om zo’n bedrag af te betalen. Het is niet de eerste keer dat Els met tegenslag te kampen krijgt. In ‘Don’t Worry Be Happy’ was te zien hoe ze streed tegen kanker. Eind mei was ze dan te gast bij ‘Gert Late Night’, waar ze vertelde dat ze palliatief is.
20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • frans vereken

  In wat voor wereld leven wij. Hoe zit het met de sociale inspectie ea diensten? Het zijn de mensen toch niet die onder een andere naam onlangs opgepakt zijn voor allerlei inbreuken/bedrog/fraude en oplichting van de SZ? Walgelijk en brutaliteit ten top. Misschien moet ik zelf een klacht neerleggen want dit gaat alle schaamte voorbij.

 • Jan-Els Luyten Engelen

  Mss al die brommers en harley verkopen want met leefloon gaat dit blijkbaar wel

 • Saskia De ceuster

  En betalen kan ze... Persoonlijk ook meegemaakt gelukkig geen 14000€ eerder 5600.. Nog genoeg mor soit... Ge staat persoonlijk borg bij brouwer en dat moet bij overname in een aparte clausule overgenomen worden.. Ik wist het ook niet en k hing eraan... De andere partij is ondergedoken zonder adres dus kon 't alleen betalen

 • johan commère

  Ik heb hen aan het werk gezien in het programma . Er klopt geen woord van alles wat ze vertellen !

 • Francis Scherlinx

  Begrijpen wie begrijpen kan. idd veel luxe voor zogezegd niet toe te komen met hun geld. Er zijn veel mensen die nog niet de helft kunnen wat zij doen, Harley, Dodge x2 zwembad chinees met de hele familie... Niet zeuren en betaal je schulden met iets van je luxe weg te doen.. wij de normale werkende mens moet dat ook doen!!!