Gringo blijft beste tv-moment (en andere sublieme Temptation-fragmenten)

screenshot
Vanavond wordt het nog maar eens bevestigd in 'T is Gebeurd: het 'Talk to the hand'- fragment uit de oorspronkelijke Temptationreeksen blijft het grappigste fragment in het tv-archief. Maar dat waren niet het enige beruchte beelden die uit de eerste seizoenen op het liefdeseiland voortvloeiden. Wij zetten de zes meest hilarische fragmenten nog eens op een rijtje:

"Talk to the hand"
Wie Temptation zegt, zegt meteen 'talk to the hand'. Ciska en Gringo - de man die zijn eigen naam niet kon uitspreken - werden onsterfelijk in het programma. Vooral de quote 'Talk to the hand, 'cause the face don't wanna hear it anymore' staat in ons collectieve geheugen gegrift. En is volgens 'T is gebeurd' hét grappigste fragment uit het archief.

"Drank is den duvel"
Ook Cindy en James werden beroemd en berucht tijdens hun ultieme relatietest. James bleek immers aan een lichte vorm van geheugenverlies te lijden, voornamelijk onder invloed van alcohol. "Ik zou zelf nooit iets uitsteken", klonk het zelfzeker. "Maar drank is den duvel", voorspelde hij feilloos zijn eigen ondergang.

"No Kissing, No..."
Alle koppels hadden zo hun eigen regels om de zwarte test de doorstaan. Bij iedereen was dat een variatie van 'niet zoenen en geen seks', door James en Cindy welbespraakt in het Engels omschreven. Maar hoeveel ze het ook herhaalden, het hield James niet tegen om een van de vrijgezelle dames binnen te draaien.

"WAAROM?!"
Ook de vakantie van Bjorn en Bianca liep niet zoals gepland. Toen Bjorn de beelden van zijn overspelige vriendin onder ogen kreeg, wist hij met zichzelf geen blijf. Hij vluchtte weg van het kampvuur en viel op zijn knieën in het zand, gevolgd door een dramatische "waarom?!".

"Het kwam niet tot een hoogtepunt"
De eerste avond al ging Kenny voor de bijl voor verleidster Rowena. Toen hij door vriendin Kelly op de rooster werd gelegd, probeerde hij zijn misstap een beetje te verdoezelen door de woorden 'hoogtepunt' en 'de dingen errond' te gebruiken. Kelly maakte echter snel komaf met zijn gestuntel: "Hebde seks gehad of niet? Ja? Dan ben ik uitgepraat."

"Godverdoeme klotewijf"
De relatie van Bjorn en Bianca overleefde uiteindelijk het eiland niet, maar de twee bleven achteraf wel als goede vrienden samenwonen. Zo leek het toch, want al snel werden de verwijten weer heen en weer geslingerd. Uiteindelijk sloegen de stoppen door bij Bjorn: Godverdoeme klotewijf!". Bianca liet zich echter niet onbetuigd "Paljaske!", was haar reactie. "Dat is al heel mijn leven dat ik dat hoor", antwoordde Bjorn uiteindelijk heel eerlijk.