Golden Buzzer! Tiener Makayla (15) verovert harten in 'America's Got Talent' met prachtige stem

YouTube
Scholiere Makayla Phillips uit Canyon Lake (Californië) is de laatste kandidaat van het dertiende seizoen van America's Got Talent die in één klap door is naar de finale. De 15-jarige brunette pakte jurylid Heidi Klum in met haar vertolking van Warrior van Demi Lovato.

Klum prees de zangkunsten van de in een lichtroze trui gestoken Makayla. "En je ziet er ook nog eens schattig uit'', oordeelde ze na de auditie. "Ik houd van het hele pakketje. Je glimlach, je uitstraling, je stem is geweldig'', riep ze uit voordat ze een klap op de zogenoemde golden buzzer gaf.

Met het gouden ticket staat Makayla in de finale van de populaire talentenjacht. De Boot Camps, die volgende week beginnen met onder anderen de Amsterdamse zangeres Glennis Grace, slaat ze over. 

Powerhouse

Klum schat de kansen van haar pupil hoog in en denkt dat ze AGT zal winnen. Het Duitse model stelde haar druk op de gouden knop lang uit nadat haar collega's Simon Cowell, Howie Mandel, Mel B. weken geleden al iemand kozen. 

Het gaat dit jaar om vijf golden buzzer-acts, waarvan vier zangers. Van de in Tarzanpakjes gestoken Zucaroh Dance Group werd presentatrice Tyra Banks zo enthousiast, dat ze na hun show uit de coulissen rende en hun finaleplek zeker stelde. Mel B. koos voor zangeres Amanda Mena (15) uit Boston. Pleegvader Michael Ketterer ontdooide het kille hart van Cowell, Mandel werd omver geblazen door powerhouse Courtney Hadwin (13).

Slide to watch @makaylaphillipsmusic’s full performance from @AGT last night ✨ #MyGoldenBuzzer

Een foto die is geplaatst door null (@heidiklum) op
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Ingrid Vantroostenberghe

    Wordt een nieuw Idool, a new star is born