Golden Buzzer! 13-jarige jongen zet ‘Britain's Got Talent’ op zijn kop met geweldige dansact

Akshat Singh ‘Britain’s Got Talent’,
Youtube BGT Akshat Singh ‘Britain’s Got Talent’,
Hij is 13 jaar oud en zit geweldig goed in zijn vel. Dat was niet het enige wat opviel, want Akshat Singh kan vooral opmerkelijk goed dansen. Dat bewees hij in ‘Britain’s Got Talent’, waar de jongen met zijn indrukwekkende dansact de juryleden en het publiek wist in te pakken. Hij werd meteen beloond met een Golden Buzzer. 

Akshat Singh is afkomstig uit Mumbai in India, dé stad van Bollywood. Nu vond hij de tijd rijp om zijn talenten ook aan de jury van ‘Britain’s Got Talent’ te laten zien, mét succes. “Ik doe mee omdat ik twee dromen heb in mijn leven. Ik wil iedereen gelukkig maken en ik wil aantonen dat niets onmogelijk is”, begon hij zijn act. 

Zijn indrukwekkende moves hebben de zaal op zijn kop gezet. “Hoe geweldig”, riep jurylid Amanda Holden. Ook Simon Cowell was impressed: “Dit had ik echt niet verwacht. Er zijn veel kinderen die naar je gaan opkijken. Ik vind het geweldig wat je doet, je bent één en al plezier. Je hebt een fantastische persoonlijkheid, dit is jouw moment!”

Ook presentatoren Ant en Dec - de Koen Wauters en Laura Tesoro van dienst, zeg maar - zagen dat het goed was. Zij liepen van achter de schermen het podium op en beloonden de prestaties van de jonge Akshat met een Golden Buzzer. Zijn reactie liet zich raden: de jongen werd overmand door emotie.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karina De smet

  Mensen wat een reacties, die jongen wil alleen laten zien dat ook gezette kinderen kunnen bewegen, wat is daar toch mis mee. Ik vond zijn dans ook niet geweldig maar zijn boodschap zal hopelijk veel kinderen inspireren dat je ook kan bewegen wanneer je dik bent. Goed gedaan jongen!!!

 • Marc Rooms

  Sorry maar ik vind er absoluut niets super aan. Zelfs geen selectie waard laat staan een gouden buzzer

 • Peter Peeters

  Wobbelende hippo, dansen??? Die maakt gewoon gebruik van overhypte media gemanipuleerde dwaze zelfs gevaarlijke politieke correctheid, pc. Nu ja, de Belgen zijn hier ook goed in, een minister van gezondheid die morbide obese is en dit zelfs promoot en maagringen die terug betaald worden.

 • Thierry Piette

  "Geweldige dansact???" Voor mij is dansen toch nog altijd iets anders dan dit. Al die shows zijn gebaseerd op emoties losmaken bij het publiek. SC weet heel goed welke act er op zijn podium gaat komen. En in elke show steekt hij er zoiets wel bij in, omdat er altijd mensen zijndie denken dat zo'n shows spontaan zijn.

 • Marianne Van Caeneghem

  Top van die jongen ! Je moet het maar doen/durven... Én dan dat motto, wou dat het iedereen zijn motto was, de wereld zou er stukken beter uitzien... GO Aksjat !!!