Goedele Liekens en Laetitia blikken terug op de eerste aflevering van 'Temptation Island': "Met drank was het meteen prijs geweest"

Goedele en Laetitia
SBS Goedele en Laetitia
Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als 'Temptation Island', aan de koffiemachine, op café of online. VIJF zorgt dit jaar daarom voor een nieuwigheidje, want het grote feest der verleiding krijgt met 'Goedele on Top' ook een digitaal staartje.

Goedele gaat na elke aflevering in gesprek met de meest markante figuur uit de afgelopen uitzending. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd toen hij de beelden zag? Wat is er nu precies gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht. 

Verleidster Laetitia klapte bijvoorbeeld uit de biecht over haar eerste date met Mezdi. Die raakte geen druppel alcohol aan tijdens zijn eerste date met Laetitia. Moest hij dat wél gedaan hebben was het volgens de verleidster al meteen prijs geweest.

Laetitia gelooft ook niet dat mannen trouw kunnen zijn. Ze lijkt ervan overtuigd dat Mezdi hierop geen uitzondering zal vormen.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rene vreys

  Kunnen ze nu niets anders maken op de tv , dan geef mij maar de heren van ZICHEM. schandalig >

 • Rudi Desaever

  Stomme domme kiekens

 • marcus bastiaensens

  Open jullie ogen. Dit is porno en Goedele leeft van sensatie.

 • Alfons Thijs

  Bernd blijf rustig. Je hebt nog altijd de keuze om er naar te kijken. Ze zullen je niet brainwashen. Het is zeker interessant om te zien hoe die mensen echt denken en daar zorgt goedele wel goed voor.

 • hugo van de velde

  Waarom verlaagt die Goedele zich zo om daaraan mee te werken? Voor het geld weer zeker?