Gilmore Girls reboot heet 'A Year In The Life'

ANP Kippa
De langverwachte reünie van Gilmore Girls heeft een naam gekregen. Lauren Graham, die in de serie Lorelei Gilmore speelt, maakte in de show van Ellen DeGeneres gisteren bekend dat de reboot 'Gilmore Girls: A Year In The Life' gaat heten.

De serie komt eenmalig terug, met vier afleveringen van telkens 90 minuten. Elke episode speelt zich af in een ander jaargetijde. Tegelijk met de naam werd ook de poster voor de show bekendgemaakt. Daarop zijn niet de Gilmore Girls te zien, maar een kop koffie. In de originele serie waren moeder Lorelei en dochter Rory, gespeeld door Alexis Bledel, fervente koffiedrinkers.

Inmiddels is van bijna alle acteurs uit de serie, onder wie Melissa McCarthy en Kelly Bishop, bekend dat zij in 'A Year In The Life' zullen terugkeren. Toch zal de cast niet compleet zijn: Edward Herrmann, die Lorelei's vader Richard speelde, overleed eind 2014.

Gilmore Girls werd van 2000 tot 2007 uitgezonden. Geruchten over een film of nieuwe serie deden al jaren de ronde. Afgelopen januari bevestigde Netflix dat het de show terugbrengt op televisie. Wanneer de nieuwe serie beschikbaar zal zijn op de streaming service, is nog niet bekend.