Gilles De Coster bevestigt de locatie van ‘De Mol’

Instagram
‘De Mol’-presentator Gilles De Coster heeft bevestigd dat het nieuwe seizoen van het populaire programma zich in Griekenland zal afspelen. De locatie werd vanochtend al geraden door enkele oplettende kijkers die de aankondiging van het nieuwe programma ‘Lion Marked Legend’ niet geloofden.

VIER lanceerde een spotje voor het nieuwe programma ‘Lion Marked Legend’. Wie ‘Lion Marked Legend’ door elkaar haalt, kan er ook ‘De Mol Griekenland’ mee vormen. Dat land zou na Argentinië, Zuid-Afrika en Vietnam aan het lijstje met ‘De Mol’-bestemmingen worden toegevoegd. Mollenjagers vonden ook enkele andere hints in het filmpje. Zo is Gilles De Coster te zien als het hoofdpersonage, klinken er quotes als “Er is een verrader in ons midden”, én wordt het deuntje van ‘De Mol’ heel even afgespeeld op het einde van de trailer. Of de figuranten in de clip eigenlijk de kandidaten zijn, is niet bekend. Op een precieze uitzenddatum voor ‘De Mol’ is het nog wachten. Gilles bevestigt via Twitter wel dat het nieuwe seizoen opgenomen werd in Griekenland.

Vorig seizoen bleek spoedarts Elisabet de saboteur in ‘De Mol’ te zijn.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wendy Vandereyken

  Beste Rudy... niemand verplicht je om te kijken naar De Mol. Er zijn ook heel wat programma's die ik maar niks vind, maar ik kijk er dan ook niet naar. Keuze genoeg tegenwoordig, en er is ook nog Netflix en dergelijke.

 • Rudy De Bakker

  Ohh neen, is het weer van dat, die zever van de mol. Elke dag weer van :" ik denk dat het Paul is. Neen wij denken dat het Els is. Maar neen,wij denken dat het Dirk is is want die doet raar. Pfffff,erg zenne !!

 • Thomas Wegner

  Remus: leven en laten leven...

 • Luigi Donders

  Wij nemen het programma op en kijken een half uur later, kan je die reclame lekker doorspoelen. De pot op met al die reclame.

 • Thierry Piette

  Zou gewoon op "1" of "Canvas" moeten uitgezonden worden. Altijd maar die reclame ertussen, dat stoort mij enorm.