Exclusief voor abonnees

GEZIEN. "'GR5' is lekker onheilspellend"

VRT
Ergens in de bergen. Een meisje kruipt slaapdronken uit haar campingtent. Ze wandelt tot aan de rand van een ravijn. De zon staat hoog, een roofvogel trekt cirkels. Plots verschijnt een andere vrouw naast het meisje, beiden glimlachen beaat. En voor je 'social distancing' kan zeggen, tuimelt er iemand in de afgrond. 

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Catherine MISTIAEN

    Is het mogelijk aub om goeie films te geven op tv? Is er nog iémand in staat om het onderscheid te maken tussen een goeie, degelijke film (met knappe dialogen en intelligente spanning/ontspanning) en een zielloze pulpfilm (met lege dialogen en teveel geweld)?? Weet er nog iemand bij de redactie wat goeie smaak is?? Intelligentie en smaak zijn universeel. Iedereen heeft het. Mik een beet je hoger aub, niet lager en lager.