Exclusief voor abonnees

Gevallen tv-icoon Walter Capiau sinds kort op VRT NU te vinden: “Het is niet onze bedoeling om de tv-geschiedenis te herschrijven”

Walter Capiau
VTM Walter Capiau
Sinds kort beschikbaar op VRT NU: ‘Magesien’, het jaren 60-programma met wijlen Walter Capiau. Dat roept vragen op, temeer omdat er van dat andere gevallen tv-icoon Bart De Pauw (52) niets terug te vinden is op het onlineplatform. VRT-woordvoerder Hans Van Goethem en tv-legende Jan Van Rompaey reageren. “Je kan de man daar toch niet mee blijven achtervolgen?”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anthony Vandooren

  Verstaanbaar dat,ze die afleveringen terug online zetten maar wel beetje onrespectloos tov de slachtoffers om hier op die manier mee af te komen

 • Rik Bogaert

  Een pedofiel op VRT? en dan zegt men dat Bart Depauw weg moet? Klopt niet eh?

 • Rudy Chalmet

  Heb met Walter Capiau in der tijd dikwijls aan de toog gezeten . Hij was in onze streek gekend , en iedereen wist van zijn geaardheid , het was een publiek geheim bij ons . Hebben wij hem daarom vermeden ? Neen , hij was een toffe kerel , altijd goedlachs , en altijd te vinden om aan de toog een gezellig pintje te drinken .

 • marc COENEN

  VRT-woordvoerder Hans Van Goethem en tv-legende Jan Van Rompaey reageren. “Je kan de man daar toch niet mee blijven achtervolgen?” Beste heren vraag het eens aan de slachtoffers, hoe durven jullie dit zo respectloos te minimaliseren tot een episode uit een of ander vlaamse soap .

 • Romain Nolf

  We betalen veel geld voor TV en er is nooit niks tezien , uigenomen heruitzendingen !