Gert Verhulst heeft medelijden met ‘Temptation’-drama: “Mijn hart breekt voor Pommeline”

Gert heeft compassie voor Pommeline.
Temptation Island/hln Gert heeft compassie voor Pommeline.
Studio 100-topman Gert Verhulst heeft medelijden met ‘Temptation’-Pommeline. Dat gaf hij toe in het Nederlandse programma ‘Zomer met Art’ op RTL.

Zowel Nederlanders als Belgen volgen ‘Temptation VIPS’ met veel aandacht. In Nederland is het al op tv, maar in Vlaanderen pikken we ook al veel informatie op. Vooral onze landgenote Pommeline, die al eens eerder deelnam aan het programma, krijgt het er zwaar te verduren. Het geflirt van haar vriend, Fabrizio, met wie ze ondertussen waarschijnlijk niet meer samen is, doet haar in tranen uitbarsten tijdens het eerste kampvuur. 

“Wat is er gebeurd?”, vraagt ook Gert zich luidop af. Gert kende het showbizzkoppel dan ook persoonlijk. Fabrizio nam deel aan ‘Dancing With The Stars’, waar hij presenteerde. “Dan kwam Pommelientje altijd kijken. Nu zie ik ze in tranen, mijn hart breekt als ik het zie.” 

Hij hoorde het nieuws via de Vlaamse media. “Bij ons is ‘Temptation’ nog niet te zien, maar ik hoorde dat het slecht ging met Pommeline. Heel mijn middag was om zeep”, bekent hij. “Pommeline, als je kijkt: sterkte meid, uit de grond van mijn hart.”
62 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chris Devlaeminck

  @Brecht Adams. Haha, goed gezegd. Ik kijk nooit naar zo'n programma's en begrijp niet waarom sommigen er wel naar kijken. Maar als het is om je dan hoogbegaafd te voelen kan ik het begrijpen. Zo had ik het nog niet bekeken.

 • Kristof Neesen

  Temptation...miserie vragen in je relatie?

 • Inge Vander Wielen

  Ze moeten zo een programma maken met 50+ers. Op die leeftijd ben je al wat meer gewoon . Deze jonge mensen zijn voor hun leven getekend en zullen altijd twijfels hebben of hun relatie wel echt is .

 • Jef Smit

  Temptation island is een programma dat zijn populariteit te danken heeft aan de aandacht dat het krijgt. En de meeste aandacht krijgt het raar maar waar van mensen die het walgelijk of belachelijk vinden, zie de reacties hieronder. Jullie hebben een zeer groot aandeel in het succes van temptation Island...

 • Lydia Appelmans

  Een relatie gebaseerd op bedrog zal altijd mislukken, dat is algemeen geweten !