Gelekt: de eerste verleidster van nieuwe 'Temptation Island'

RV
Deelnemen aan 'Temptation Island' als verleider of verleidster is blijkbaar populairder dan ooit: liefst 236 mannelijke en 209 vrouwelijke singles schreven zich in. En daarvan bereikte één naam nu al de redactie van TV Familie. 

Pas vanaf februari kan je op Vijf terecht voor een nieuwe 'Temptation Island'. Het nieuwe seizoen werd al volledig ingeblikt, en belooft weer een aaneenschakeling van straffe momenten te worden.

Daar zal Yana D. alvast mede voor instaan: het weekblad TV Familie weet nu al dat de ze al haar troeven zal gaan uitspelen als verleidster op het paradijselijke eiland. "Ze is blond, heeft tattoos en een grote boezem. Ze doet denken aan Pommeline", klinkt het. Een gewaarschuwd mens telt voor twee...

Lees vandaag alle details over de verleidster Yana in TV Familie. 

RV
RV25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Chris Devlaeminck

  Commerciële tv draait rond het brengen van reclame met tussenin programma's. Die programma's hebben maar één doel. Eventuele consumenten lokken en reclame in hun smoel duwen. Welke mensen zijn er het gemakkelijkst te manipuleren? Niet de meest intelligente. Wie kijkt er naar Temptation Island? Right. TV programma's gaan steeds meer die richting uit en dit mag terecht gezegd en aangeklaagd.

 • Karine Roeland

  Tony, iedereen is puur natuur, maar de natuur word dikwijls wat geholpen.

 • armand mudah

  zou een 55 plusser ook mogen meedoen ? dan ben ik kandidaat voor een leuke gratis vakantie al zullen ze wel niet veel uitspattingen moeten filmen ze mogen het altijd proberen die grieten maar zo snel krijgen ze me niet tussen hun lakens

 • roland peeters

  Waarom geven ze dat programma niet op Ketnet,als aanvulling op BEA ?

 • Rich Piana

  Tattoos zijn mooi