Gekneusde ribben houden Guga Baúl 4 weken van zijn ‘Beat VTM’-uitdaging

Guga Baúl
VTM Guga Baúl
De eerste blessure in ‘Beat VTM’ is een feit. Guga Baúl is even out met gekneusde ribben. 

Hoe het ongelukje net gebeurde, is niet meteen duidelijk, maar de uitdaging die Guga voor ‘Beat VTM’ voorgeschoteld kreeg is natuurlijk niet van de minste. Guga moet in 100 dagen namelijk het olijfolieworstelen onder de knie krijgen en daarmee kreeg hij de meest fysieke uitdaging. Guga moet het binnenkort tegen de 28-jarige Sander uit Bilzen opnemen in de Turkse nationale sport. “Dit is dik tegen mijn goesting”, reageerde Guga in de kick-offaflevering. “Het is duidelijk: deze opdracht is voor mij. Maar mijn buikgevoel zegt: dit is kak. Alle ogen waren plots op mij gericht en ik kon mij niet helemaal met deze uitdaging associëren. Is dat angst? Waarschijnlijk wel. De ratio moet nog even terugkeren.”

Voorlopig zijn de worsteltrainingen van Guga vier weken opgeschort.

RV2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Geerts

    Ik hekel zulk zielig gedoe. Zijn dat de echte mannen van de toekomst ? Dringend terug verplichte legerdienst invoeren voor iedereen, wat discipline bijbrengen is groot nodig. En de mietjes temmen ze daar ook wel. Aaaaaa aaaauuuj oeiiiiii helpt daar niet.

  • Gerard Braeckmans

    Tja, als je aan zulke dingen gaat meedoen waar je tottaal geen verstand van hebt kan dat gebeuren, geen compassie mee. Het is voor het tvcircus en dan kan dat voorvallen.