Geen presentator voor de Emmy Awards dit jaar

Geen presentator voor de Emmy’s dit jaar.
Chris Pizzello/Invision/AP Geen presentator voor de Emmy’s dit jaar.
De Emmy Awards moeten het dit jaar zonder presentator doen. Dat heeft de Amerikaanse zender Fox, die de show uitzendt, volgens Amerikaanse media bevestigd. 

De organisatie achter de Emmy Awards heeft besloten het voor de aankomende 71e awardshow over een andere boeg te gooien. Voor het eerst sinds 2003 wordt de uitreiking van de prestigieuze televisieprijzen niet aan elkaar gepraat door een presentator. De geruchten dat de show dit jaar geen presentator heeft, gingen al langer. De awardshow vindt op 22 september plaats en gekeken naar de afgelopen jaren zou inmiddels al lang en breed bekend moeten zijn wie de show aan elkaar zal gaan praten.

Een precieze reden voor het ontbreken van een presentator, werd niet gegeven. Wel zou de beslissing te maken hebben met dalende kijkcijfers. Zo trok de uitzending vorig jaar, die gepresenteerd werd door komieken Michael Che en Colin Jost, 11 procent minder kijkers dan het jaar ervoor. Daarnaast wordt er gefluisterd dat tijdens de Emmy Awards van dit jaar verschillende oude series die dit jaar een jubileum vieren in het zonnetje worden gezet. Zo was ‘Seinfeld’ precies dertig jaar geleden op de buis en gingen ‘Friends’ en ‘ER’ 25 jaar geleden in première. De geruchten gaan dan ook dat er speciale reünie-optredens gaan plaatsvinden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.