Geen overeenkomst ondanks maanden onderhandelen, dus stapt voltallige jury van ‘Master Chef Australië’ op

De jury van Masterchef Australië
Martin Philbey De jury van Masterchef Australië
Na elf seizoenen stopt de driekoppige jury van het kookprogramma ‘Master Chef Australië’ ermee. Network 10 is er tijdens de contractonderhandelingen met George Calombaris, Matt Preston en Gary Mehigan niet in geslaagd om een overeenkomst te bereiken. 

“Ondanks maanden van onderhandelen, is Network 10 er niet in geslaagd om een overeenkomst naar tevredenheid van Matt, Gary en George te bereiken", zegt zendertopman Paul Anderson tegen 10 Daily. Hij zegt dat ‘Master Chef Australië’ is uitgegroeid tot een van de populairste kookprogramma's ter wereld. “We willen Gary, George en Matt bedanken voor hun bijdrage in de afgelopen elf jaar.”

Volgens Anderson betekent het vertrek van de voltallige jury niet dat het programma stopt. “Australië zit vol opmerkelijk kooktalent en we kunnen niet wachten om de volgende groep - en de volgende generatie juryleden - volgend jaar voor te stellen in het twaalfde seizoen van ‘Master Chef Australië’.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Daniel Wouters

    11seizoenen,werkelijk ik heb enkele malen gekeken begreep niet wat men er aan vond,veel van dergelijke kookprogramma,zijn flauwe afkooksel van het Britse Master Chef welk een poging was om de Britten te doen geloven dat je er ook goed kon eten.

  • Lesley Cuppers

    Geweldig programma. Zonder deze 3 juryleden is het programma niet hetzelfde. Ik kan niet wachten tot het laatste seizoen uitgezonden wordt.