Gastrol Hans De Munter geschrapt uit 'Familie'

PHOTO_NEWS
Hij was Dimitri in 'Wittekerke', verkrachter Swerts in 'Thuis', en momenteel speelt hij Dirk in 'Familie'. Maar Hans De Munter, pas 60 geworden, verlaat straks de vtm-reeks, meldt Dag Allemaal. Zijn personage zal op termijn uit 'Familie' verdwijnen.

In december 2010 dook hij in de soap op als Dirk, de ex van Zatte Rita. Het was al z'n derde rol in 'Familie'. Helemaal in het begin speelde hij de tennisleraar én minnaar van Marie-Rose, later was hij Petros, de ambassadeur van Cyprus. Maar met Dirk Cockelaere had Hans De Munter een grote gastrol in 'Familie' te pakken. Maar onlangs kreeg hij te horen dat hij uit 'Familie' wordt geschreven.

Hans is in het echte leven vader van twee zonen bij zijn ex Ann Hendriks (o.a. bekend als de huishoudster in 'Verschoten & Zoon') én van een zoontje bij zijn huidige vriendin Els. Goed twee jaar geleden kreeg Hans een pacemaker ingeplant.

De scenaristen zouden nu volop werken aan een verhaallijn waarin Dirk sterft, wat zou betekenen dat Hans De Munters vertrek definitief is.

Lees er meer over in Dag Allemaal