Game of Thrones-fans ontdekken megaspoiler van nieuwe seizoen

Game of Thrones
HBO Game of Thrones
Betaalzender HBO houdt alle GoT-liefhebbers erg lang in spanning, want het nieuwe seizoen wordt pas in maart 2019 gelanceerd. Wie echt niets wil weten over de achtste (en laatste) reeks stopt nu beter met lezen, want Ierse fans hebben alvast een grote spoiler ontdekt.

Momenteel vinden er opnames voor het laatste seizoen plaats in Noord-Ierland, niet ver van Belfast. De set wordt daar zoveel mogelijk afgeschermd voor nieuwsgierige kijklustigen, maar toch konden enkele fans een glimp opvangen van het gebeuren. En ze ontdekten zo meteen een grote plottwist in het verhaal.

Tijdens nachtopnames was een enorme vuurzee te zien, en die leek afkomstig van Winterfell, de thuisbasis van de familie Stark. Het ziet er dus naar uit dat de burcht de reeks niet zal overleven. Volgens getuigen werd er daarnaast ook een grote gevechtscène gefilmd op de locatie met meer dan 200 acteurs. 

De hoofdrolspelers houden natuurlijk de lippen stijf op elkaar, maar Peter Dinklage - die Tyrion Lannister vertolkt - gaf wel al mee dat het einde van Game of Thrones 'hartverscheurend' zal zijn. "Maar iedereen zal moeten wachten, ook onze vrienden en familie." Hij meldde ook nog dat de afleveringen erg lang zullen zijn, bijna zo lang als een film.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Joske Vermeulen

    Zalig goeie reeks! Ik kan niet wachten om de plots te bekijken.