Gaat Kiana als allereerste ooit naar de 13de aflevering in ‘Blokken’?

VRT
't Is gebeurd. Kiana Buttiens heeft het record van twaalf deelnames aan 'Blokken' geëvenaard. Toch zag het er even niet goed uit, want in de voorronde was er slechts een verschil van 100 punten met tegenkandidate Caroline. In de finale vond Kiana dan weer opvallend vlot het achtletterwoord 'laminaat'.

Het record deelt Kiana momenteel nog met Ewout Leys - die het anderhalf jaar geleden vestigde - maar als de 25-jarige doctoraatsstudente uit Tienen ook vandaag kan winnen, wordt ze de beste speler ooit in de Eén-quiz met Ben Crabbé. 

'Blokken', 18.30 uur op Eén
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • MONIQUE MAERTENS

  Niet eerlijk de vragen zijn op het einde in de laatste solo ronde super gemakkelijk

 • emiel wouters

  Go for it. je kan zeker de week nog uitdoen en dan zien we je volgende maandag terug op de buis.

 • danny buyse

  Ik hoop dat ze 20 afleveringen wint maar graag een gedreven iemand als tegenstander. Nog voor blokken begint weet ik al of Kiana het gaat halen of niet aan het gedrag en positie om af te drukken van de tegenstander. Uitstraling verraad zoveel! Kiana succes vanavond.

 • KATHLEEN BEURMS

  Super intelligente en mooie dame....ze springt er echt uit. Ik hoop dat we haar nog veel mogen zien winnen ....