Exclusief voor abonnees

Freek Braeckman presenteert ‘VTM Nieuws’ deze maand om 19 uur: “Maar Stef zijn job overnemen? Nee, dank u”

Braeckman mag de belangrijkste uitzending van 'VTM Nieuws' presenteren, maar beschouwt dat niet als een droom. "Het middagnieuws is directer, gebalder en meer onverwacht. Als ex-schermer is dat toch meer mijn ding."
Gregory Van Gansen / Photo News Braeckman mag de belangrijkste uitzending van 'VTM Nieuws' presenteren, maar beschouwt dat niet als een droom. "Het middagnieuws is directer, gebalder en meer onverwacht. Als ex-schermer is dat toch meer mijn ding."
Geen Stef Wauters (53) als anker van het 'VTM Nieuws' gisteravond. Ook vanavond niet en evenmin de volgende weken. Na slopende coronatijden geniet hij van vakantie. Wauters wordt een maand lang vervangen door Freek Braeckman (41). Die heeft zelf een tijdje in quarantaine gezeten met een vermoeden van corona. “Ik kan drie maanden later nog steeds niets ruiken.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Carl Vangenechten

    Inderdaad, Eddy, hij is top, maar de nieuwsdienst besteedt veel te veel aandacht aan de corona-crisis met eindeloze interviews met virologen en politici allerhande, die tien keer hetzelfde komen vertellen. We zijn dat zo beu.

  • Eddy VAN DEN ENDE

    Freek Braeckman is top, vpor mij de beste journaalpresentator. Is een veelzijdig man.

  • leon van deuren

    Alles heeft zijn voor- en nadelen. Vakantie dus ook.