Exclusief voor abonnees

Frederik Laeremans (32), de Kempische ondernemer uit ‘The Sky is the Limit’: “Ik ben heel gierig”

In de majestueuze hal van Laeremans' villa staat een Harley Davidson in ‘Scarface’-thema te blinken. Puur als decoratie - hij heeft er nog geen meter mee gereden.
Joel Hoylaerts - Photo News In de majestueuze hal van Laeremans' villa staat een Harley Davidson in ‘Scarface’-thema te blinken. Puur als decoratie - hij heeft er nog geen meter mee gereden.
Net omdat hij niet opvalt, is Frederik Laeremans (32) de meest opvallende verschijning in het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. De zaakvoerder van Superbeton maakt geen grote zwier met zijn rijkdom en kan niet genoeg benadrukken dat hij alles aan zijn ouders en grootouders te danken heeft. "Als morgen mijn villa ontploft en ik in een stacaravan moet wonen, zal ik even gelukkig zijn."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gert Boudewijns

  Hele simpatieke kerel .veel liever dat hij het laat zien en eerlijk is.die minister maken onze zakken leeg.da vind ik pas erg.toffe gast die laeremans.topgast.zo zen er niveel

 • rik cappelle

  Lieve Geyter, tot nader order doet die man wat hij wilt met zijn geld en gaat en staat hij waar hij wil. Is het nu op tv of in de krant en al aansteekt hij zijn sigaar met een briefke van 500€ het is zijn geld en daar heb jij en ook niemand anders zich mee te bemoeien. En dat van die armen helpen....laat maar, mij NOOIT meer gezien daaromtrent. Al genoeg meegemaakt.

 • Alfons Van weijenberg

  Lieve inplaats van kritiek te geven ,zou je die jongen bewondering moeten geven ,kunnen jullie nu niets anders dan altijd maar oordelen,kom ook uit een zeer rijk gezin en heb ook alles ,in die jongen zijn plaats moet je niet jaloers zijn op de eerste plaats ,had je ook zulke ouders en grootouders gehad ,maar nee altijd maar kritiek geven zet je even in zijn plaats !!!!!!

 • Mike de grie

  mijnheer laeremans, ik woon in een 'caravan' na mn scheiding, ik kan me geen huis permiteren om te huren laat staan kopen.... als je wilt wisselen laat me gerust weten...() natuurlijk een kadastraal inkomen van 2000 euro per jaar kan ik niet betalen dus ik kan maar maximum een jaar in uw vila wonen... alleszins veel geluk verder. rijk word rijker en arm armer ... dat klopt

 • Ivan Willems

  Iedereen mag rijk zijn. Zelf heb ik geen probleem met mijn buurman die rijker is dan wie ook. Maar de show gaan stelen met uw rijkdom, en dan nog op tv??? Neen, zou ik nooit doen. Maar wie ben ik?? Het zou sommige op verkeerde gedachten kunnen brengen. Lieve, als je toch aan goede doelen zou geven, doe het dan op een subtiele manier en loopt er niet te koop mee. Dat siert een mens. En verder zou ik aan de rijken willen zeggen, geniet ervan. Maar hou rekening let de arlen onder ons.