Foutje? Zwangere Marie uit 'Familie’ was eigenlijk onvruchtbaar

VTM
In 'Familie' heeft Marie (Lien Van de Kelder) vorige week ontdekt dat ze zwanger is van de veel jongere Cédric (Yanni Bourguignon). Enkele alerte soapliefhebbers stelden echter vast dat Van de Kelders personage als onvruchtbaar wordt omschreven op de officiële 'Familie'-website. "Ze heeft een hart voor kinderen, maar werd zelf onvruchtbaar verklaard", klinkt het daar.

Andere kijkers nemen het dan weer op voor de tv-makers. "Ik werd ook onvruchtbaar verklaard, maar heb vandaag toch vier mooie kinderen rondlopen", schreef een fan.

Bij 'Familie' tilt men niet zwaar aan de discussie. De makers geven toe dat de rol van Marie wat werd bijgestuurd om het verhaal spannender te maken. "Onze scenaristen hebben bewust gespeeld met het feit dat Marie niet zwanger kon worden", aldus creative producer Wim Feyaerts. "Zulke situaties zijn uit het leven gegrepen.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Katty Mommaerts

    ze was toch ook al zwanger van Lars ??? dit snap ik ni goed

  • johanneke li

    Best begrijpelijk dat in alle rotzooi zelfs de scenarioschrijvers de draad kwijt zijn!

  • Filiep Lapeire

    Misschien is Lien wel echt zwanger? Zo kunnen de opnames langer doorgaan?