Fouter wordt het niet in ‘Belgium's Got Talent’: ‘Poepe’ van FCKabul gaat viraal

VTM
Geen enkele ‘Belgium’s Got Talent’-kijker is FCKabul al vergeten. De speciale act liet de jury sprakeloos achter, maar werd wel op een stevig applaus getrakteerd door het aanwezige publiek. Ook de kijkers thuis weten het bizarre optreden te appreciëren, want hun auditie ging viraal op het web.

Een hyperactieve drieling die een volle zaal inpalmde met het lied ‘Poepe’. De beelden gingen viraal en de groep kreeg er duizenden nieuwe fans bij. Al is dat virale succes nog niet op te merken in hun volgeraantal. Op Instagram moet de bende het met 971 volgers rooien. De grote winnaar van hun speciale act is VTM. Op Facebook haalde de zender net geen 5.000 likes en bijna evenveel reacties met de auditiebeelden.

De Genkse drieling Joeri, Dimitri en Benjamin Tonon (30) en hun kompaan Anton Clijmans (31) deert het niet. Ze mogen door naar de volgende ronde en krijgen online alleen maar positieve commentaar, een unicum in deze sociale-mediatijden waarin iedereen overal kritiek op heeft. Nochtans zijn de broers geen witte raven. Ze hadden in een ver verleden een platencontract en speelden al het voorprogramma van Gers Pardoel. Zelfs Pukkelpop nodigde hen al eens op het podium uit. Met hun passage in de talentenjacht hoopt de band weer op de voorgrond te treden.
34 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

  Hoe komen die door de selectie ? En ook de jury vind ik een echte katastroof , neem een voorbeeld aan Amerika . Die blijven zichzelf ! Als ik hier Stan commetaar hoor geven heb ik er echt mijn buik van vol sorry

 • Gerda Defreyne

  marginaal, de moeite niet om naar te luisteren noch te kijken, en dat laten ze door ????? Wat gaan we nog meekmaken

 • Philippe Schotte

  Het feit dat hij de kans krijgt om dit soort onzin uit te kramen zegt meer dan genoeg over het niveau van dit programma .... lager bij de grond kan toch niet ?

 • Hakim Deweutel

  Prachtig, eindelijk nog eens een top act!! Actueel thema, het deuntje blijft hangen, makkelijk mee te zingen.. Ik zou bijna beginnen kijken naar het programma..

 • Ilse Verlinden

  Het niveau dit jaar is bijzonder laag. Ik heb nog maar 2 dingen gezien die ik zou doorlaten : een klein meisje dat hiphop deed en dat dansende acrobatisch koppel. Die jongen die goochelde, echt? De helft van de 12-jarigen kan die trucjes ook. Belgium has not so much talent......